Rotterdamse Oase Bar krijgt wegens groot succes vervolg!

Joke Bruijs, Gerard Cox en Ron Brandsteder met Mini & Maxi, Loes Luca en vele anderen in Rotterdams sing-a-long-feest

Het grote succes van De Oase Bar in 2016 vraagt om een vervolg. Uitverkochte zalen genoten vorig jaar avonden lang van de Rotterdamse humor, sfeer, saamhorigheid en uiteraard de live muziek. Redenen genoeg voor Joke Bruijs en Gerard Cox om de Rotterdamse feestavond terug te laten komen met de naam: De Oase Bar geeft een feestje! Het gouden koppel krijgt deze keer gezelschap van Ron Brandsteder en vele spetterende gastoptredens van Mini & Maxi, Loes Luca en vele anderen. Net als vorig jaar zullen ook andere bekende Nederlandse artiesten elk concert, als look-a -like van zichzelf, de liveshow komen verrijken. De Oase Bar geeft een feestje gaat op 9 september in première in De Doelen en zal daarna tot en met december 2017 tweemaal per maand te zien zijn.

De feestversie van De Oase Bar opende vorig jaar haar deuren onder bezielende leiding van Ali (Joke Bruijs) en haar man Harry (Gerard Cox). Ontroerd, verrast en geïnspireerd door het grote succes is besloten om dit jaar weer het grote sing-a-long-feest te geven. De Oase Bar staat garant voor alle liedjes die iedereen kent maar nu veel te weinig hoort. De mensen komen voor de sfeer, gezelligheid en het feestje van toen en beleven een heerlijke avond vol livemuziek en humor zoals alleen Gerard Cox en Joke Bruijs dat kunnen.

Met vele gastoptredens van Lee Towers, Loes Luca, Jan Kooijman, Jenny Arean, Tony Neef, Harry-Jan Bus en Jacques Herb en vele anderen. Heel bijzonder dit jaar is dat Mini & Maxi speciaal terugkomen voor een gastoptreden in De Oase Bar! Iedere avond andere artiesten, wat elke feestavond uniek zal maken, maar één ding is zeker… Het publiek krijgt wat het wil: een feest, variéte, onvervalste Rotterdamse humor en een avond om nooit meer te vergeten!

Praktische informatie
De Oase Bar geeft een feestje is vanaf 8 september t/m eind december achtmaal te zien in De Doelen in Rotterdam.

De Oase Bar is een productie van Gouden Lijn Theater BV van producenten Bastiaan Ragas en Henrike Engelenburg. Naar een idee van Harry-Jan Bus & Rachèl van Olm, regie Floor Maas, het script is van Dick van den Heuvel.