DE OASE BAR IS WEER OPEN!
ROTTERDAMSE SING-A-LONG IN DE DOELEN
De succesvolste productie van 2016 viert feest ​met ​8 acht unieke concerten met gastoptredens van Lee Towers, Loes Luca en vele anderen

Ron Brandsteder staat het gouden theaterkoppel Gerard Cox en Joke Bruijs dit keer bij in hun rollen als Harry en Ali, eigenaren van de populaire Oase Bar.

Dat maken producenten Bastiaan Ragas en Henrike van Engelenburg van Gouden Lijn Theater bekend.
De Oase Bar, was afgelopen theaterseizoen dé hit van Rotterdam. Alle voorstellingen waren ramvol uitverkocht. De Rotterdammers kregen er geen genoeg van. Sommigen hebben meerdere malen de voorstelling gezien. Vooral de Rotterdamse liedjes van weleer werden omarmd door het publiek.

“En dat is precies wat we in de Doelen gaan doen: samen zingen”, zeggen Van Engelenburg en Ragas. “De Oase Bar is vorig jaar geopend en viert dit jaar feest met alle Rotterdammers in acht unieke sing-a-longs met pure Rotterdamse liedjes.”
Net als vorig jaar zullen bekende Nederlandse artiesten elk concert, als look a like van zichzelf, de show komen verrijken. Elk concert is dus anders en daardoor uniek. Vandaag maken de producenten ook bekend dat o.a. Mini & Maxi enkele voorstellingen mee doen! De komende maanden zullen de gastoptredens van alle andere artiesten bekend worden gemaakt.

‘De Oase Bar viert een feestje’ is een ode aan Rotterdam
De Oase Bar opende vorig jaar weer haar deuren onder bezielde leiding van Ali (Joke Bruijs) en haar zorgbehoevende man Harry (Gerard Cox). De drijvende krachten achter de bekende Rotterdamse schnabbelkroeg De Oase Bar. De vervallen bar is inmiddels populairder dan ooit en geeft acht keer een groot feest. Maar Harry en Ali weten nooit wie zich die avond zal melden om hun stamgasten te vermaken. Met Harry’s hartproblemen is elke spanning af te raden. Het publiek wordt dan ook gevraagd een bijdrage te doen door het feest op gang te houden en mee te zingen. Lukt het Harry en Ali om elke feestavond tot een goed einde te brengen?

De voorstelling gaat op 9 september 2017 in première in De Doelen (8 september voorpremière) en komt elke maand tot en met december twee maal terug.

(c) Haarlem, 18 april 2017